• L'entitat està sent una de les més perjudicades per la crisi política a Catalunya
  • HSBC també ha elevat la valoració de BBVA fins a 8 euros i la de Caixabank fins a 4,10 euros
  • En canvi, ha retallat el seu preu objectiu sobre Santander fins a 6,10 des de 6,65 euros
ep josep oliu banco sabadell

Els analistes d'HSBC consideren Banc Sabadell la seva opció preferida dins el sistema bancari espanyol, ja que han reiterat el consell de compra sobre l'entitat catalana i han elevat lleugerament el seu preu objectiu a 12 mesos fins a 2,04 des de 2,00 euros.

  • 1,46€
  • 1,04%

Sabadell està sent un dels valors més castigats per l'augment de la tensió política a Catalunya. Sense anar més lluny, dimecres va ser una de les empreses més baixistes en borsa i aquest dijous no va aconseguir rebotar, malgrat que altres bancs amb important presència a la regió, com Caixabank o BBVA, sí que ho van fer.

En qualsevol cas, HSBC no esmenta Catalunya a la seva anàlisi i se centra en la previsió de beneficis per a l'entitat presidida per Josep Oliu. Aquests experts assenyalen que "les nostres estimacions estan per sobre de les del consens", perquè manegen unes "menors previsions de pèrdues creditícies".

A més, el banc britànic ha reiterat el seu consell de mantenir sobre BBVA, tot i que ha elevat la seva valoració de manera important per ajustar-la a l'actual preu de mercat, des dels anteriors 6,21 euros per títol fins als 8 euros per acció.

En el cas del banc presidit per Francisco González, HSBC destaca que "Mèxic i Espanya contribuiran a un augment important de la rendibilitat", però afegeix que aquestes bones previsions ja han estat descomptades pel preu de l'acció.

En el cas de Caixabank, el banc britànic també ha reiterat el consell de mantenir, amb un lleuger augment del preu objectiu fins a 4,10 des de 4,00 euros. Sobre l'entitat presidida per Jordi Gual, HSBC afirma que "les tendències" dels seus negocis són positives, però en la seva opinió "el consens és massa optimista sobre l'evolució dels seus ingressos".

Finalment, HSBC ha reduït la valoració de Banc Santander fins a 6,10 des de 6,65 euros i ha reiterat la seva recomanació de mantenir. En el cas del banc presidit per Ana Botín, comenten que les seves estimacions de beneficis també són positives, però no veuen massa potencial fins a comprovar l'impacte real de l'adquisició de Banc Popular.

Noticias relacionadas

contador