• MS espera una gran debilitat en els seus resultats anuals i del quart trimestre
  • Anticipa una caiguda del 15% en els seus beneficis recurrents anuals
ep isidre faine
PREMIOS ECOFIN/HERNAN

Gas Natural Fenosa pateix en borsa després que els analistes de Morgan Stanley (MS) hagin publicat una visió força negativa sobre les seves perspectives de beneficis.

  • 20,10€
  • -0,20%

Les accions del grup energètic cauen un 2%, fins a 19,15 euros, i lideren les pèrdues entre els integrants de l'IBEX 35. Segons recull Capital Bolsa, el banc nord-americà ha elevat lleugerament la valoració de les seves accions fins a 20 euros des dels anteriors 19,70 euros, i ha reiterat el consell de 'mantenir' el valor en cartera.

No obstant, ha anticipat que espera una gran debilitat en els seus resultats anuals i del quart trimestre, que té previst presentar el proper 7 de febrer. Per exemple, MS anticipa una caiguda del 15% en els seus beneficis recurrents anuals.

MOVIMENTS CORPORATIUS

Gas Natural ha estat notícia aquests dies perquè Repsol ha confirmat que ha rebut diverses mostres d'interès, entre elles del fons d'inversió CVC, per comprar la seva participació del 20%, valorada en uns 4.000 milions d'euros.

D'altra banda, els analistes de Bankinter, que recomanen comprar el valor, amb una valoració de 22,50 euros, es fan ressò del possible interès de Gas Natural en protagonitzar una fusió amb el grup portuguès EDP, cosa que no seria ben vist pel Govern portuguès. Aquesta notícia, en qualsevol cas, no és nova, ja que va ser filtrada al mercat al passat mes de juliol.

Noticias relacionadas

contador