Els índexs estan cobrint el gap alcista que es van deixar a la fi del mes d'abril

El divendres passat el Dax 30 va fer pols el suport dels 12.300 punts, la qual cosa ens confirma l'extensió de la correcció del curt termini fins al nivell dels 12.100 punts. En aquests preus es troben els mínims del gap alcista que es deixés a la fi del passat mes d'abril. Encara que a mitjà i llarg termini les perspectives tècniques són bones hauríem d'estar molt pendents del seu comportament en el suport dels 11.962 punts, preus molt propers a la mitjana de 200 sessions. El més normal és que per aquests nivells tornem a veure l'entrada de les compres si bé per confirmar una continuació de les pujades hauríem d'esperar a un tancament per sobre dels 12.672 punts.

En el cas de l'Ibex 35 podem apreciar com divendres passat el selectiu espanyol perforava el suport dels 10.400 punts el que és un mal senyal que ens convida a pensar en una extensió dels descensos fins al nivell dels 10.200 punts. Veurem si l'absència de volum del mes d'agost li permet subjectar-se en aquest nivell de demanda, ja que si no fos així, podríem veure una extensió de les caigudes fins al nivell dels 10.000 punts, nivells on conflueix la mitjana de 200 sessions.

El CAC 40 es troba perforant també el suport dels 5.111 punts i creiem que és imminent que acabem veient com cobreix el gap alcista que es deixés a la fi del mes d'abril en els 5.059 punts. Per aquests nivells no creiem que es frenin les caigudes i és molt probable que s'acabi estenent la correcció del curt termini fins al nivell dels 5.000 punts, preus on es troba la mitjana de 200 sessions.

contador