En Unicredit hauríem d'esperar una mica per prendre posicions amb menys riscos.

Salvatore Ferragamo és un dels valors del selectiu italià que no perdrem de vista i en què és molt probable que acabem veient un senyal de fortalesa que ens faci pensar en una presa de posicions. L'aspecte tècnic de la companyia va condicionat per l'impuls alcista de finals de l’any passat i que l'ha permès revalorar-se un 50% en menys de mig any. La consolidació lateral que estem veient des de fa un mes i mitja ens fa estar molt pendents de l'aparició d'un senyal de fortalesa que ens faci pensar en una presa de posicions. La resistència es troba als 28,78 euros. Un tancament per sobre d'aquest nivell d'oferta ens faria pensar en una presa de posicions que podria portar la cotització de la companyia fins al nivell dels 30,70 euros.

Deja que te aconsejemos en tus inversiones. Prueba Trader Watch gratuitamente 15 días. En el último año acumulamos una revalorización del 300,80%.

Unicredit ha millorat de manera excel·lent el seu aspecte tècnic en veure com, aquest dimarts, aconseguia superar la resistència dels 15,43 euros. Aquest nivell de preus correspon a la part alta de la banda lateral en la qual ha vingut movent-se el banc italià des que va aconseguir pujar per sobre de la mitjana de 200 sessions. Tot sembla suposat per veure un canvi de tendència. No obstant això, per a una presa de posicions esperarem al fet que es pren un respir després de les últimes pujades. Una volta de la seva cotització als nivells dels 14,50-15 euros seria el senyal que estaríem esperant per posicionar-nos a la companyia. És molt probable que acabem veient els 20 euros abans que acabi l'any.

contador