• Reitera el consell de 'comprar' sobre l'empresa tecnològica
  • Amadeus és líder en serveis tecnològics per a agències de viatges i companyies aèries
ep intervencionmarotola juntaaccionistas
EUROPA PRESS

Les accions d'Amadeus han pujat un 0,81% en borsa, fins als 59,82 euros per títol, després que els analistes de Deutsche Bank hagin elevat gairebé un 5% la seva valoració, fins a 65 euros des dels anteriors 62 euros.

  • 59,42€
  • -0,10%

Els experts del banc alemany reiteren el consell de 'comprar' sobre la companyia, especialitzada en serveis tecnològics per a les agències de viatges i les aerolínies. En la seva opinió, malgrat el seu bon comportament borsari, Amadeus encara és una bona opció d'inversió als preus actuals.

Amadeus presentarà resultats el proper dimecres. De gener a setembre, el grup va augmentar un 15% el seu benefici net, fins als 847 milions d'euros. Durant el tercer trimestre, el seu benefici va pujar un 12,6% fins als 246 milions.

L'empresa treballa amb més de 90.000 agències de viatges a tot el món que tenen accés, mitjançant el sistema Amadeus, a reserves en més de 400 aerolínies, 200 touroperadors i 110.000 hotels, entre altres serveis.

Això equival al 95% de les places programades en les línies aèries de tot el món. L'empresa dóna servei a 195 països i gestiona més de 440 milions de reserves anualment. Aquest lideratge de mercat és una de les claus per explicar el seu meteòric comportament borsari dels últims anys.

Noticias relacionadas

contador