cbwallstreet2

El mercat nord-americà segueix donant mostres d'una extraordinària fortalesa.

Es confirma la solidesa del suport dels 940 dòlars en Amazon en aconseguir superar el primer nivell de resistència que presenta als 1.000 dòlars. Això és un senyal de fortalesa que ens fa pensar en una continuació de les pujades fins al nivell dels 1.083 dòlars, màxims històrics.

Importants pujades de l'1,84% ahir, dilluns, en Apple que busca atacar els màxims històrics que dibuixés el passat mes de setembre en els 164,94 dòlars. Després de cobrir el buit alcista d'agost la companyia ofereix un impecable aspecte tècnic i és, sense cap dubte, un dels valors que no perdrem de vista durant les properes sessions. No descartem que pugui acabar assolits els 180 dòlars durant els propers mesos.

Bona figura la que vam poder veure ahir, dilluns, en Wynn Resorts que s'acosta a la resistència clau dels 150 dòlars. Aquest nivell de preus correspon a la part alta de la banda lateral en què s'està movent la companyia des de fa un mes i mig. Atents a un tancament per sobre d'aquest nivell de resistència ja que ens faria pensar en l'inici d'un nou impuls alcista que podria acabar portant la seva cotització fins al nivell dels 180 dòlars.

contador