cbwallstreetsombra

És important que el Dow Jones no perdi la mitjana de 200 sessions.

Seguim molt pendents de l'evolució tècnica de Pfizer que es manté cotitzant en una banda lateral des de fa mesos just al voltant de la mitjana de 200 sessions. Per a les properes sessions seguirem molt pendents de la superació de la resistència dels 37,26 euros, cosa que ens faria pensar en una continuació de les pujades fins al nivell dels 39,43 dòlars, màxims anuals.

American Express ha caigut fins al voltant del suport dels 95 dòlars, preus on presenta un important nivell de suport i nivells on, a més, conflueix la mitjana de 200 sessions. Per aquests preus estarem molt pendents de l'aparició d'un senyal de fortalesa que ens faci pensar en una continuació de les pujades fins al nivell clau dels 103,24 dòlars, màxims històrics. La superació d'aquest nivell de resistència deixaria la companyia en pujada lliure sense cap resistència al seu camí.

Seguim molt pendents de l'evolució tècnica de Cisco que fa mesos que s’està movent en una banda lateral a l'espera de l'aparició d'un senyal de fortalesa que ens faci pensar en una presa de posicions. Estarem molt pendents d'un tancament per sobre dels 46,37 dòlars, cosa que deixaria la companyia sense cap resistència fins al nivell dels 55 dòlars.

contador