Els índexs nord-americans busquen atacar els màxims històrics durant les properes setmanes.

Nou senyal de fortalesa en Valero Energy que va aconseguir acabar aquest dijous amb unes pujades del 4,10%. La companyia supera els màxims històrics i sembla molt probable que acabem veient una extensió dels guanys fins al nivell dels 130 dòlars. No observarem ni el més mínim senyal de debilitat mentre cotitzi per sobre dels 111 dòlars.

Apache ha aconseguit superar la resistència dels 43,37 dòlars després d'aconseguir pujar per sobre de la mitjana de 200 sessions. Les perspectives tècniques de la companyia per a les properes sessions són molt bones i tot sembla indicar-nos que podríem acabar veient un atac al nivell dels 48,97 dòlars, màxims anuals.

Guanys del 2,21%, aquest passat dijous, en Ulta Beauty que es troba a punt de confirmar el final de la consolidació lateral de les últimes setmanes. La companyia ha consolidat nivells després de la ruptura de la resistència dels 46,52 dòlars. El valor sembla confirmar la formació d'una doble vall al voltant del suport dels 190 euros i sembla molt probable que acabem veient un atac al nivell dels 280 dòlars.

contador