cbwallstreetsombra

El Dow Jones podria atacar els 25.800 punts durant les pròximes setmanes.

Twitter ha emplenat el buit alcista que va deixar al començament del mes de febrer i torna a la via alcista després del trencament, aquesta mateixa setmana, de la resistència dels 30,30 dòlars. El seu aspecte tècnic és molt bo per a les properes sessions i és que creiem que és molt probable que acabem veient un atac al nivell dels 36,80 dòlars, màxims anuals. La superació d'aquest nivell d'oferta suposaria una millora substancial de la seva sèrie de preus que podria acabar catapultant el seu cotització fins al nivell dels 45 dòlars.

Seguim molt pendents de l'evolució d’NVDIA. La companyia fa diversos mesos que està cotitzant en una banda lateral, si bé els bons nivells d'acumulació ens fan pensar en una continuació de les pujades per a les properes jornades. Estarem molt atents d'un tancament per sobre dels 254,50 dòlars, cosa que deixaria el valor en pujada lliure sense cap resistència al seu camí.

Noves pujades de l’1,90% en Amazon que s'acosta una mica més als màxims històrics que presenta als 1.617 dòlars. Cal estar atents a un tancament per sobre d'aquest nivell de preus que deixaria la companyia en pujada lliure sense cap resistència al seu camí. És un valor que no hauríem de perdre de vista.

contador