El primer nivell de resistència al Dow Jones es troba als 25.449 punts.

UnitedHealth ha aconseguit aferrar-se al voltant del suport dels 210 euros, nivells on es troba la mitjana de 200 sessions. La companyia ofereix un molt bon aspecte tècnic que ens fa pensar en una continuació de les pujades fins al nivell dels 250,79 dòlars, màxims històrics. La superació d'aquest nivell de preus deixaria la companyia en pujada lliure sense cap resistència al seu camí.

Seguim molt pendents de l'evolució tècnica de JP Morgan que podria estar a prop de confirmar el final de la consolidació de l'últim mes i mig. El seu aspecte tècnic és immillorable i el més normal és que acabem veient una continuació de les pujades que li permetin superar la resistència dels 119,33 dòlars. Això deixaria el valor en pujada lliure amb tot disposat per acabar veient una extensió dels guanys fins al nivell dels 130 dòlars.

Bona figura tècnica la que vam poder veure aquest passat dijous als títols de NetEase que va aconseguir pujar un 3,63%. La companyia aconsegueix superar la resistència dels 318,79 euros, cosa que confirma el gir a la mitjana de 200 sessions i ens convida a pensar en una continuació de les pujades fins al nivell dels 377,64 dòlars, màxims històrics assolits l'any passat.

contador