cbwallstreetsombra

Un tancament per sobre dels 25.293 punts al Dow Jones ens faria pensar en un atac als màxims històrics.

Immillorable aspecte tècnic el que podem apreciar en Boeing que es manté cotitzant al voltant dels màxims històrics als quals va arribar aquest mateix mes de febrer als 361,45 dòlars. Després d'una lleu correcció tot sembla indicar-nos que podríem acabar veient un tancament per sobre d'aquest nivell de preus, cosa que ens faria pensar en el començament d'un nou impuls alcista. L'objectiu de pujada el podríem situar tranquil·lament als 400 dòlars.

Cigna ha caigut fins al voltant de la mitjana de 200 sessions, preus on s’està subjectant durant les últimes dues setmanes. Atents que per aquests preus podem acabar veient el final de la correcció i l'aparició d'un senyal de fortalesa que ens faci pensar en una continuació de la tendència alcista principal. Per això esperarem que aconsegueixi pujar per sobre dels 197,31 dòlars.

Fiserv és un dels valors del Nasdaq que no perdrem de vista després de veure com aconseguia rebotar amb força al voltant de la mitjana de 200 sessions, mitjana que es troba al voltant dels 125 dòlars. Els guanys de l'1,66% d'aquest dijous li permeten apropar-se a la resistència clau dels 144,20 dòlars, màxims històrics. Cal estar atents a aquest nivell de resistència, ja que la superació del qual deixaria la companyia en pujada lliure sense cap resistència al seu camí.

contador