cbwallstreetsombra

El primer nivell de suport a l'S&P 500 es troba als 2.736 punts, preus bastant allunyats dels actuals.

Fa unes jornades que vam poder veure com Humana aconseguia superar la resistència dels 264,56 dòlars després de diversos mesos de moviment lateral. El valor s'ha ficat en pujada lliure i sembla molt probable que acabem veient una continuació de les pujades fins al nivell dels 300 dòlars. Hauríem d’aprofitar qualsevol parada al camí per posicionar-nos en la companyia.

Atents al començament d'un nou impuls alcista en Invesco ja que ha aconseguit superar la resistència dels 37,80 dòlars després de diversos mesos de moviment lateral. La companyia ofereix unes molt bones perspectives tècniques amb tot disposat perquè acabem veient un atac al nivell dels 42 dòlars.

Continuen les pujades en Discovery Communications després d'aconseguir superar la resistència dels 24,09 dòlars. La companyia acaba aquest dijous amb uns guanys del 3,60% confirmant la superació de la mitjana de 200 sessions. Pel que fa a les properes sessions, el seu aspecte tècnic és molt bo i el més normal és que acabi aconseguint el nivell dels 28 dòlars.

contador