cbwallstreetsombra

Creiem que és imminent un atac al nivell dels 25.000 punts al Dow Jones.

Magnífic aspecte tècnic el que podem apreciar en la sèrie de preus d’Intuit, que ha aconseguit superar, aquest mes de desembre, la resistència dels 158,90 dòlars. Actualment la companyia es troba donant forma a un descens temporal a aquest nivell de preus i sembla molt probable que acabem veient la superació dels 161,44 dòlars, fet que la deixaria en pujada lliure amb tot disposat perquè vegem un atac al nivell dels 180 dòlars.

eBay és un dels valors que no perdrem de vista durant les pròximes jornades. Les pujades de les últimes setmanes han deixat la seva cotització a tocar de la resistència dels 39,26 dòlars. Estarem molt pendents de la superació d'aquest nivell d'oferta, ja que deixaria la companyia en pujada lliure amb moltes possibilitats perquè acabem veient un atac al nivell dels 42 dòlars.

Bon senyal en Netflix, que va acabar dijous amb unes importants pujades del 3,47% cosa que li permet recuperar la resistència dels 192,64 dòlars. El seu aspecte tècnic és molt bo i sembla imminent un atac al nivell dels 204,38 dòlars, màxims històrics assolits aquest mateix any. La superació d'aquest nivell d'oferta deixaria la companyia en pujada lliure sense cap resistència al seu camí.

contador