cbwallstreetsombra

És imminent la superació dels màxims històrics al Nasdaq.

Seguim molt pendents de l'evolució tècnica d'Amazon que es nega a cobrir el buit alcista que va deixar a finals del passat mes d'octubre. Les seves perspectives tècniques són molt bones i tot sembla indicar-nos que podríem acabar veient una extensió de les pujades. El nivell clau es troba als 1.213 dòlars. Atents a un tancament per sobre d'aquest nivell d'oferta, ja que deixaria la companyia en pujada lliure sense cap resistència al seu camí. Creiem que podria acabar aconseguint el nivell dels 1.350 dòlars durant les pròximes setmanes.

Magnífica figura en Tiffany que aconsegueix superar la resistència clau dels 98,64 dòlars després de diversos mesos de moviment lateral. Amb això es confirma l'inici d'un nou impuls alcista que podria acabar amb la companyia atacant el nivell dels 110 euros durant les pròximes setmanes.

Xilinx torna a moure al voltant del suport clau dels 68 dòlars i sembla que podríem acabar veient, en qualsevol moment, la tornada de les compres. La proximitat de la mitjana de 200 sessions i la possible formació d'un retrocés temporal als 68 dòlars ens fan estar pendents de l'aparició d'un senyal de fortalesa que ens faci pensar en una continuació de les pujades. El primer nivell de resistència es troba als 69,71 euros. Esperarem a un tancament per sobre d'aquest nivell de preus per interessar-nos per la companyia.

contador