No hi ha cap núvol a la vista en els índexs nord-americans.

Nou senyal de fortalesa en Intel que aquest mateix dimecres aconseguia superar la resistència dels 39,95 dòlars. La companyia posa fi a la banderola del curt termini i sembla molt probable que acabem veient un atac al nivell dels 45 dòlars, preus que creiem que podria atacar durant les properes setmanes. Els nivells d'acumulació són impecables cosa que reforça el moviment alcista principal.

Atents que Coca-Cola s'acosta a la resistència dels 47,13 dòlars, preus en què presenta els màxims històrics. La fortalesa de la companyia a mitjà i llarg termini ens fa pensar en la superació d'aquest nivell de preus la qual cosa ens convida a pensar en una continuació de les pujades fins almenys el nivell dels 50 dòlars. Per baix, el primer nivell de suport es troba als 44 dòlars.

Descensos durant les últimes sessions en Home Depot que no obstant això ofereix un magnífic aspecte tècnic en tots els espais temporals. La companyia es troba donant forma a un descens temporal als 160 dòlars, nivells en què el més normal és que acabem veient un senyal de fortalesa que ens faci pensar en la continuació de la tendència alcista principal. Per a les properes setmanes és molt probable que vegem la companyia atacar el nivell dels 180 dòlars.

contador