És molt probable que el Nasdaq superi els 6.300 punts durant les properes sessions.

Atenció, perquè la cotització de Target s'ha apropat a la resistència clau dels 60,44 dòlars durant les últimes sessions. El valor lluita per superar la mitjana de 200 sessions i sembla que podríem acabar veient una continuació de les pujades fins al nivell dels 65 dòlars. Sens dubte és un valor que no hauríem de perdre de vista durant les properes sessions.

Formidable figura tècnica la que vam poder veure, ahir, dijous, en la sèrie de preus de Host Hotels que després de diversos mesos de moviment lateral aconsegueix definir-se a l'alça. El valor aconsegueix tancar per sobre de la resistència dels 19,14 dòlars i sembla altament probable que acabem veient una continuació de les pujades fins al nivell dels 20,21 dòlars, màxims anuals.

Intuit es troba atacant la resistència dels 146,72 dòlars. El seu aspecte tècnic és molt bo i el més normal és que acabem veient una continuació de les pujades fins al nivell 155 dòlars. Cal tenir molt present que es troba cotitzant en pujada lliure sense cap resistència al seu camí.

contador