cbwallstreet2

El primer nivell de resistència al Dow Jones es troba ara en els màxims dibuixats aquest dilluns als 25.449 punts.

3M és un dels valors que tindrem molt en compte durant les properes sessions després de veure com aconseguia recolzar-se al voltant de la mitjana de 200 sessions. Les perspectives tècniques són molt bones i sembla molt probable que acabem veient la superació de la resistència dels 244,86 dòlars, cosa que ens convidaria a pensar en un atac al nivell dels 259,77 dòlars, màxims històrics assolits aquest mateix any.

Atents al final de la correcció en Aetna que fa setmanes que s’està movent en una banda lateral just al voltant del suport dels 175 dòlars. Per a les properes sessions, el més normal és que acabem veient un tancament per sobre dels 178,87 dòlars, cosa que ens faria pensar en una extensió de les pujades fins al nivell dels 194,40 dòlars, màxims històrics assolits al començament de 2018.

CSX confirma el rebot en la mitjana de 200 sessions després d'aconseguir superar la resistència dels 57 dòlars. Es manté la tendència alcista del valor i sembla molt probable que acabem veient una continuació de les pujades fins al nivell dels 60 dòlars, màxims històrics. Cal estar atents a la superació d'aquest nivell de preu, ja que això ens faria pensar en una continuació dels guanys fins al nivell dels 70 dòlars.

contador