cbwallstreetsombra

El Dow Jones presenta el primer nivell de resistència als 25.402 punts.

Incyte es troba donant forma a un descens temporal al nivell dels 71,20 dòlars després de les pujades de les últimes setmanes. Atenció, perquè tot i que la tendència de la companyia és clarament baixista, no descartem acabar veient el començament d'un rebot que li permet omplir el buit baixista que va deixar el passat 6 d'abril a les immediacions dels 83 dòlars.

Fantàstica figura la que vam poder veure aquest dilluns a la sèrie de preus d'Autodesk. La companyia acaba pujant un 2,37%, cosa que li permet perforar la resistència dels 139,94 dòlars. Atents que va aconseguir perforar intradia el nivell dels 141,26 dòlars, màxims històrics, per la qual cosa sembla molt probable que acabem veient una extensió dels guanys fins al nivell dels 150 dòlars.

Els descensos de les últimes sessions en Apple torna a deixar la seva cotització al voltant del suport clau que presenta al voltant dels 185 dòlars. La forta tendència alcista que ofereix la companyia en tots els espais temporals ens fa estar pendents de l'aparició d'un senyal de fortalesa que ens faci pensar en una presa de posicions. Un tancament per sobre dels 194,20 dòlars seria el senyal que estaríem esperant.

contador