cbwallstreetsombra

Els índex nord-americans han aconseguit aferrar-se al voltant de la mitjana de 200 sessions.

Amazon es troba cotitzant just al voltant de la resistència dels 1.615 dòlars, màxims històrics. Després de cobrir part del buit alcista del passat dia 27 sembla molt probable que acabem veient el començament d'un nou impuls alcista. Un tancament per sobre dels 1.638 punts ens faria pensar en una extensió de les pujades fins al nivell dels 2.000 dòlars.

Microsoft es troba a punt de començar un nou impuls alcista. Les pujades de les últimes sessions han deixat la seva cotització al voltant de la resistència dels 97,21 euros. Cal estar atents a un tancament per sobre d'aquest nivell de preus que ens confirmaria el final del moviment lateral i el començament d'un nou impuls alcista que pugui portar la seva sèrie de preus fins al nivell dels 110 dòlars.

Fortes pujades, aquest passat dilluns, del 4,02% en els títols de Nvidia que aconsegueix tancar molt a prop de la resistència dels 254,50 dòlars. Atenció, perquè si acabem veient un tancament per sobre d'aquests preus és molt probable que es confirmi el començament d'un nou impuls alcista que podria portar la companyia fins al nivell dels 290 dòlars.

contador