cbwallstreet2

El Nasdaq buscarà atacar el nivell dels 6.800 punts.

Netflix ha aconseguit aferrar-se al voltant del suport dels 280 dòlars. Un cop superat els 300 dòlars, sembla molt probable que acabem veient un atac al nivell dels 333,98 dòlars. La superació d'aquest nivell de preus ens faria pensar en una extensió de les pujades fins al nivell dels 350 dòlars. No veurem ni el més mínim senyal de debilitat mentre cotitzi per sobre dels 271 dòlars.

Pfizer ha aconseguit aferrar-se al voltant de la mitjana de 200 sessions i s'apropa a la resistència clau dels 37 euros. Cal estar atents a la superació d'aquest nivell de preus que ens faria pensar en una continuació de les pujades fins al nivell dels 39,43 dòlars, màxims anuals constatats al començament de l’any.

Amazon segueix sent un dels valors que tenim al punt de mira. Després de diverses setmanes de moviment lateral sembla que busca atacar la resistència dels 1.461 dòlars. Un tancament per sobre d'aquest nivell de preus ens faria pensar en una extensió dels guanys fins al nivell dels 1.617 dòlars, màxims històrics assolits aquest passat mes de març.

contador