cbwallstreetsombra

El primer nivell de suport al Dow Jones es troba als 24.217 punts.

Atents que Amazon es troba donant forma a un descens temporal al nivell dels 1.500 dòlars, preus on és molt probable que tornem a veure un senyal de fortalesa. Els nivells d'acumulació són molt bons i el seu aspecte tècnic en tots els espais temporals és clarament alcista per la qual cosa és molt probable que acabem veient un atac al nivell dels 1.800 dòlars durant les properes jornades.

Caterpillar ha aconseguit aferrar-se al voltant del suport dels 145 dòlars i sembla molt probable que acabem veient un senyal de fortalesa que ens faci pensar en una extensió de les pujades fins al nivell dels 190 dòlars. La resistència que cal superar es troba als 165 dòlars.

Fa tan sols unes jornades observàvem com Microsoft aconseguia superar els màxims històrics situats als 96 dòlars i després d'una parada al camí sembla que podria començar un nou impuls alcista que el podria portar, durant les properes jornades, a pujar fins al nivell dels 110 dòlars. Això suposa una revaloració del 19% des dels preus actuals, cosa que sens dubte és una magnífica recompensa per a un valor que, a dia d'avui, ofereix un immillorable aspecte tècnic.

contador