cbwallstreetsombra

No observem ni el més mínima senyal de debilitat en els índexs nord-americans.

Ametek confirma un nou senyal de fortalesa en aconseguir superar, ahir, dilluns, la resistència dels 70,26 dòlars. Això ha deixat la seva cotització en pujada lliure i ens fa pensar en una continuació de les pujades fins al nivell dels 73 dòlars, preus que creiem que podria acabar aconseguint durant les properes jornades. No tornarem a veure un senyal de debilitat mentre cotitzi per sobre dels 66,92 dòlars, mínims de l'última correcció.

Els descensos de les últimes sessions en Humana han deixat la seva cotització al voltant del suport clau dels 230 dòlars. Atents a l'aparició d'un senyal de fortalesa en els títols de la companyia, ja que podríem acabar veient una continuació de les pujades fins al nivell dels 260 dòlars, preus molt propers als de la mitjana de 200 sessions.

Fantàstica figura la que vam poder veure durant la sessió d'ahir dilluns en Analog Devices. La companyia va acabar amb unes pujades del 2,93% cosa que li va permetre tancar per sobre dels màxims anuals. Això és una demostració de força que ens convida a pensar en un proper atac al nivell dels 100 dòlars, màxims històrics.

contador