cbwallstreetsombra

Els índexs nord-americans segueixen oferint un impecable aspecte tècnic.

Autodesk es recolza al voltant dels 120 dòlars i sembla que podria estar donant un descens temporal, figura de continuació de tendència. Les perspectives tècniques són immillorables i el més normal és que acabem veient una continuació de les pujades fins al nivell dels 140 dòlars.

Paychex és un dels valors que no perdem de vista després de veure com aconseguia superar, el passat mes d'octubre, la resistència clau dels 63 dòlars. Durant les últimes sessions la companyia s'ha pres un respir i sembla que podríem acabar veient un senyal de fortalesa que ens faci pensar en una presa de posicions. Estarem molt atents a un tancament per sobre dels 65,62 dòlars, ja que seria el senyal que ens faria pensar en una presa de posicions. L'objectiu de pujada podríem situar-lo als 70 dòlars.

Amazon segueix oferint nous senyals de fortalesa després de veure com aconseguia recolzar-se al voltant dels 1.083 dòlars. La superació, fa unes sessions, dels màxims històrics han deixat la seva cotització en pujada lliure cosa que ens fa pensar en una continuació de les pujades fins al nivell dels 1.200 dòlars. No observarem ni el més mínim senyal de debilitat mentre cotitzi per sobre dels 1.086 punts.

contador