cbwallstreetsombra

Bona figura la que vam poder veure el passat divendres als 25.000 punts al Dow Jones.

Nou senyal de fortalesa en Nike que acaba divendres a tocar de la resistència dels 75,91 dòlars. Cal estar atents a la superació d'aquest nivell de preus que deixaria la companyia en pujada lliure sense cap resistència al seu camí. L'objectiu de pujada el podríem fixar als 82 dòlars.

Caterpillar segueix sent un dels valors del Dow Jones que hauríem de tenir al punt de mira tot i els descensos de més del 2% de divendres passat. El valor es manté cotitzant per sobre de la mitjana de 200 sessions i sembla molt probable que acabem veient un senyal de fortalesa que ens faci pensar en una presa de posicions. La resistència clau es troba als 161,60 dòlars. Atents a un tancament per sobre d'aquest nivell d'oferta, ja que ens faria pensar en el començament d'un nou impuls alcista.

Biomarin Pharmaceutical va aconseguir polvoritzar la resistència dels 92,88 dòlars divendres passat. Atenció, perquè podríem estar davant el final del moviment lateral dels últims dos anys. Per a les properes jornades estarem molt pendents de la superació de la resistència dels 102,50 dòlars, cosa que ens faria pensar en un canvi de tendència a llarg termini que podria acabar portant la seva cotització fins al nivell dels 120 dòlars.

contador