cbwallstreetsombra

La superació dels 7.000 punts al Nasdaq ens faria pensar en un atac al nivell dels 7.186 punts, màxims històrics.

Amazon acumula diverses setmanes de consolidació que li permet cotitzar just al voltant de la resistència dels 1.3717 dòlars. Aquest moviment és normal i el més probable és que acabem veient un tancament per sobre dels 1.638 dòlars, cosa que deixaria la companyia en pujada lliure sense cap resistència al seu camí. Per a les properes jornades el més normal és que acabem veient un atac al nivell dels 1.800 dòlars.

Atenció, perquè la cotització d’Ametek ha aconseguit superar la directriu baixista projectada des dels màxims anuals. Després d’aferrar-se al voltant de la mitjana de 200 sessions sembla molt probable que acabem veient un atac a la resistència clau dels 79,32 dòlars. Ull que si els supera, acabaria ficant-se en pujada lliure amb tot disposat perquè acabem veient un atac als 100 dòlars.

Atents als guanys de l’1,71% en Autodesk que ha aconseguit superar la resistència dels 138,38 dòlars i s'acosta al nivell clau dels 141,26 dòlars. Aquests preus corresponen als màxims anuals assolits el passat mes de març. La confirmació de la seva superació ens faria pensar en una extensió dels guanys fins al nivell dels 150 dòlars, preus als quals podria arribar durant les properes setmanes.

contador