cbwallstreetsombra

Interessants descensos aquest dimarts en CSX que es pren un respir i que podria estar cobrint el buit alcista que va deixar el passat dia 18 d'abril. Sens dubte aquesta parada al camí ens podria estar donant un nou punt d'entrada amb menys riscos en el valor. Esperarem que el cobreixi íntegrament per la qual cosa hauríem de plantejar una presa de posicions al voltant dels 57 dòlars.

Pfizer es troba atacant la resistència dels 37,28 dòlars. Atents a un senyal de fortalesa en els preus, ja que ens confirmaria el gir definitiu a la mitjana de 200 sessions i en una continuació de les pujades fins al nivell dels 39,43 dòlars màxims anuals dibuixats a finals del mes de gener.

Destacades caigudes del 3,81%, aquest dimarts, en Amazon que es gira abans de tocar els màxims històrics. El seu aspecte tècnic segueix sent bo i seguirà sent-ho mentre cotitzi per sobre dels 1.352 dòlars. A dia d'avui el valor segueix sent una de les companyies que hauríem de tenir al punt de mira i en què és probable que ens acabem posicionant. Per això, esperaríem a un tancament per sobre dels 1.617 punts, cosa que la deixaria en pujada lliure.

contador