cbwallstreetsombra

El primer nivell de resistència al Dow Jones es troba als 25.449 punts.

eBay segueix sent un dels valors que tenim al punt de mira a l'espera de l'aparició d'un senyal de fortalesa que ens faci pensar en una presa de posicions. La resistència clau es troba als 44,36 dòlars. Un tancament per sobre d'aquest nivell de preus seria el senyal que ens faria pensar en una continuació de la tendència alcista principal. L'objectiu de pujada el podríem situar tranquil·lament als 50 dòlars.

Atents al final de la consolidació lateral en la sèrie de preus d'Humana. A mitjà i llarg termini el seu aspecte tècnic és impecable i és molt probable que acabem veient un tancament per sobre dels 280,61 dòlars. Un tancament per sobre d'aquest nivell de preus seria el senyal que ens faria pensar en la continuació de les pujades fins als màxims històrics assolits aquest mateix any als 293,35 dòlars. Si aconseguís superar aquest nivell d'oferta es ficaria en pujada lliure sense cap resistència al seu camí.

Nou senyal de fortalesa en Adobe Systems que aconsegueix superar la resistència dels 224,90 dòlars, màxims històrics dibuixats fa unes sessions. El seu aspecte tècnic és immillorable i tot sembla fer-nos pensar en una extensió dels guanys fins al nivell dels 250 dòlars. Per baix, el primer nivell de suport es troba als 201 dòlars.

contador