cbwallstreetsombra

Els índexs nord-americans confirmen el final de la correcció del curt termini.

Amazon segueix sent un dels valors que no perdem de vista i en què és molt probable que ens acabem posicionant durant les properes sessions. Estarem molt pendents d'un tancament per sobre dels 1.498 dòlars, cosa que ens faria pensar en una continuació de les pujades fins al nivell dels 1.700 dòlars.

Atents a la tornada de les compres durant les últimes sessions en Goldman Sachs que ha aconseguit rebotar amb força al voltant de la mitjana de 200 sessions i sembla molt probable que acabem veient un atac a nivell dels 273,79 dòlars. La superació d'aquest nivell de preus ens confirmaria el començament d'un nou impuls alcista que es podria estendre tranquil·lament fins al nivell dels 300 dòlars.

Els descensos de les últimes sessions en la sèrie de preus d'Humana han portat la seva cotització fins al nivell dels 260 dòlars, preus on presenta un important nivell de suport. El valor ofereix un bon aspecte tècnic i creiem que per aquests preus és una bona opció posicionar-se en la companyia. El més normal és que acabem veient un atac imminent a la resistència dels 293,35 euros.

contador