cbwallstreetsombra

El primer nivell de suport al Dow Jones es troba als 25.256 punts.

Ross Stores va confirmar un nou senyal de fortalesa a finals de la passada setmana, cosa que sens dubte és un senyal de fortalesa important. La companyia es troba cotitzant en l'actualitat en pujada lliure sense cap resistència al seu camí pel que sembla molt probable que acabem veient una continuació de les pujades fins al nivell dels 90 dòlars. No observarem ni el més mínim senyal de debilitat mentre cotitzi per sobre dels 79,62 dòlars.

Microsoft segueix donant mostres de fortalesa en la seva sèrie de preus en aconseguir tancar, el passat divendres, per sobre dels 88,72 dòlars. L'alt volum negociat i l'absència de resistències al seu camí ens fa pensar en una extensió dels guanys fins al nivell dels 100 dòlars, preus que creiem que podria arribar durant les properes setmanes.

American Airlines continua amb les pujades (3,63%) després de ratificar dijous passat, la superació del nivell dels 54,48 dòlars. El valor es mou amb el camí obert per la qual cosa és molt probable que acabem veient una continuació de les pujades fins al nivell dels 65 euros. No observarem ni el més mínim senyal de debilitat mentre cotitzi per sobre dels 52 dòlars, preus molt allunyats dels actuals.

contador