cbwallstreetsombra

El Dow Jones pot arribar als 23.500 punts durant les properes jornades.

Les pujades de les últimes sessions en Coca-Cola han deixat la seva cotització al voltant de la resistència clau dels 47,13 dòlars. Atents a un tancament per sobre d'aquest nivell d'oferta, ja que deixaria la companyia en pujada lliure sense cap resistència al seu camí. El més normal és que acabem veient un atac al nivell dels 50 dòlars.

Pujades del 2,09% en UnitedHealth que divendres que va aconseguir tancar al voltant dels màxims històrics. La setmana passada la companyia va confirmar el final del moviment lateral del curt termini i torna a ficar-se en pujada lliure sense cap resistència al seu camí. El més normal és que acabem veient, de manera immediata, un atac al nivell dels 220 dòlars.

Noves pujades de l’1,16% divendres passat en Microsoft que acumula una revaloració superior al 425%. Durant aquests últims anys el seu aspecte tècnic ha estat impecable i durant les últimes setmanes lluny de donar cap símptoma d'esgotament estem veient just el contrari. La companyia ha superat la resistència dels 76 dòlars, màxims històrics, cosa que li permet moure sense lligams i amb l'objectiu de continuar guanyant posicions fins al nivell dels 85 dòlars. No observarem ni el més mínim senyal de debilitat mentre cotitzi per sobre dels 73 dòlars.

contador