cbwallstreetsombra

Aquest passat dimecres el Dow Jones aconseguia cobrir el buit alcista que va deixar al començament de la setmana per la qual cosa sembla molt probable que acabem veient un atac al nivell dels 25.800 punts.

CSX segueix sent un valor que ofereix un impecable aspecte tècnic i del qual esperem que continuï guanyant posicions. La companyia realitza mínims creixents i es mou en pujada lliure sense cap resistència al seu camí. Per a les properes setmanes el més normal és que acabem veient un atac al nivell dels 70 dòlars.

Atents a l'envoltant alcista que vam poder veure aquest mateix dimecres en Amazon que ens mostra l'entrada de les compres i que ens fa pensar en un atac a la resistència dels 1.638 dòlars, màxims històrics. Un tancament per sobre d'aquest nivell de preus deixaria la companyia en pujada lliure sense cap resistència al seu camí. Si al final aconsegueix superar aquest nivell de preus és molt probable que puguem acabar veient un atac al nivell dels 1.700 dòlars.

Gran figura alcista en Netflix que aconsegueix tancar per sobre de la resistència clau dels 338,62 dòlars després d'unes pujades del 3,95%, La companyia aconsegueix tancar en els màxims de tots els temps i el més normal és que, durant les properes sessions, acabi aconseguint el nivell dels 360 dòlars.

contador