cbwallstreetsombra

Per confirmar un gir a l'S&P, hauríem d'esperar un tancament per sobre dels 2.717 punts.

Molt bon senyal el qual vam poder veure aquest passat dimecres en la sèrie de preus de Norfolk Southern. La companyia va acabar la sessió amb uns guanys del 8,14%. Amb això es confirma la superació de la directriu baixista i el gir al voltant de la mitjana de 200 sessions que ens convida a pensar en una extensió de les pujades fins al nivell dels 157,15 dòlars, màxims anuals dibuixats al començament de l’any.

Boeing va aconseguir aferrar-se al voltant del suport dels 320 dòlars i sembla molt probable que tornem a veure un atac al nivell dels 371,60 dòlars. La superació d'aquest nivell d'oferta ens faria pensar en una extensió dels guanys fins al nivell dels 400 dòlars. Sens dubte és un dels valors que cal tenir molt en compte.

Atents a un canvi de tendència en Mosaic que aconsegueix aferrar-se al voltant de la mitjana de 200 sessions, preus on podria estar donant forma a una doble vall. Les perspectives tècniques per a les properes sessions són molt bones. Estarem atents a la superació dels 29,20 dòlars, cosa que ens faria pensar en una extensió de les pujades fins al nivell dels 34 dòlars.

contador