cbwallstreetsombra

Sembla imminent un atac del Nasdaq al nivell dels 7.000 punts.

Micron Techonology confirma la formació d'un retrocés temporal al nivell dels 50 dòlars. La superació de la resistència dels 53,50 euros aquest dimecres ens fa pensar en la continuació de les pujades que tranquil·lament es podrien estendre fins al nivell dels 63,42 dòlars, màxims del passat mes de març.

Fortes pujades del 2,81% dimecres passat en eBay que confirma el gir al voltant de la mitjana de 200 sessions. El valor ha confirmat el rebot en la mitjana de 200 sessions i sembla molt probable que acabem veient una extensió dels màxims dibuixats al començament d'any als 46,99 dòlars.

Figura alcista en Intuitive Surgical que aconsegueix tancar l'equador de la setmana amb unes pujades del 8,17%. El valor aconsegueix polvoritzar la resistència dels 452 dòlars després de diversos mesos de moviment lateral. Les perspectives tècniques de la companyia són molt bones i tot sembla indicar-nos que podríem acabar veient un atac al nivell dels 500 dòlars. Cal recordar que el seu aspecte tècnic és immillorable, ja que es mou en pujada lliure sense cap resistència al seu camí.

contador