cbwallstreetsombra

Esperem un proper atac al màxims històrics en els índexs nord-americans.

Nou senyal de fortalesa en Intel que, després de confirmar la solidesa del suport dels 42 dòlars, ha aconseguit superar la resistència dels 50,85 dòlars, màxims històrics. La superació d'aquest nivell de preus ens convida a pensar en una extensió dels guanys fins al nivell dels 60 dòlars. El primer nivell de suport es troba als 46,96 euros.

Fantàstica figura en Micron que aconsegueix superar, aquesta setmana, la resistència clau dels 49,89 dòlars. Es confirma el final del moviment lateral i sembla molt probable que acabem veient un atac al nivell dels 62 dòlars, màxims dels últims anys assolits a finals del passat any.

Autodesk es va disparar aquest dimecres al Nasdaq i va acabar la jornada amb unes pujades del 14,87%. Després de tres mesos de moviment lateral al voltant de la mitjana de 200 sessions hem vist com polvoritzava la resistència dels 131,10 dòlars, màxims històrics. El valor es fica en pujada lliure per la qual cosa sembla molt probable que acabem veient un atac al nivell dels 150 dòlars.

contador