cbwallstreetsombra

El Dow Jones ha de confirmar un tancament per sobre dels 25.288 punts per confirmar el final de la correcció.

Facebook ha aconseguit aferrar-se al voltant de la mitjana de 200 sessions, cosa que li permet mantenir el seu impecable aspecte tècnic del mitjà i llarg termini. Per a les properes sessions és un dels valors que no perdrem de vista i és que és molt probable que acabem veient un atac als màxims històrics dibuixats als 195,32 dòlars. Creiem que aquest mateix any podríem acabar veient un atac al nivell dels 220 dòlars.

Home Depot es troba en plena correcció dins de la seva tendència alcista principal. Les perspectives tècniques són impecables i hauríem d'aprofitar qualsevol correcció per plantejar-nos una presa de posicions. A mitjà termini el més normal és que acabem veient una extensió de les pujades fins al nivell dels 230 dòlars.

Guanys, aquest dimecres, del 2,05% en American Airlines que aconsegueix superar la resistència dels 52 dòlars. El valor confirma el rebot en la mitjana de 200 sessions i sembla molt probable que acabem veient una extensió de les pujades fins al nivell dels 59,08 dòlars, màxims anuals.

contador