cbwallstreetsombra

El Dow Jones acumula unes pujades del 7,6% des del començament del mes de desembre.

Ameriprise Financial es troba donant forma a un descens temporal al nivell dels 174 dòlars dins de la seva tendència alcista principal. Les perspectives tècniques de la companyia són immillorables ja que es mou en pujada lliure. El més normal per a les pròximes setmanes és que acabem veient un atac al nivell dels 200 dòlars per acció.

Baxter Internacional ofereix unes perspectives tècniques immillorables després de començar l'any superant la resistència dels 66 dòlars, part alta de la banda lateral en la qual s’està movent durant els últims mesos de l'any passat. L'absència de resistències al seu camí podria portar tranquil·lament la seva sèrie de preus fins al nivell dels 80 dòlars.

Lam Research termina l'equador de la setmana amb unes revaloracions del 7,72%. La companyia confirma el final de la correcció del curt termini en aconseguir superar la resistència dels 200 dòlars. Per a les properes sessions esperem una continuació de les pujades fins al nivell dels 220 dòlars, cosa que suposa una revaloració d'un altre 7% des dels preus actuals de cotització.

contador