WallStreet-1

Els índexs nord-americans segueixen amb la seva inesgotable tendència alcista.

Immillorable aspecte tècnic el que podem apreciar en la sèrie de preus de JP Morgan. A finals del passat mes de setembre la companyia aconseguia superar els 95 dòlars i després de la formació d'un retrocés temporal torna a ficar-se en pujada lliure cosa que sens dubte ens podria fer pensar una continuació de la tendència alcista principal fins al nivell dels 120 dòlars.

Nova demostració de fortalesa en els títols de 3M que aquest mateix mes d'octubre ha confirmat la fortalesa actual de les compres en superar els màxims històrics que presentava als 214,57 dòlars. L'absència de resistències al seu camí ens mostren el futur encoratjador que ofereix el valor del Dow Jones per a les pròximes setmanes. No seria cap bogeria que acabéssim veient els 240-250 euros abans que acabés 2017.

Des dels mínims de començaments de 2009 Microsoft acumula una revaloració superior al 425%. Durant aquests últims anys el seu aspecte tècnic ha estat impecable i durant les últimes setmanes lluny de donar algun símptoma d'esgotament estem veient just el contrari. La companyia ha superat la resistència dels 76 dòlars, màxims històrics, cosa que li permet moure sense lligams i amb l'objectiu de continuar guanyant posicions fins al nivell dels 85 dòlars. No observarem ni el més mínim senyal de debilitat mentre cotitzi per sobre dels 73 dòlars.

contador