cbwallstreetsombra

El Nasdaq busca superar els màxims històrics de manera imminent.

Intuit és un dels valors que seguim molt a prop i en què és molt probable que acabem veient un senyal de fortalesa que ens faci pensar en una presa de posicions. La companyia s’està movent en una banda lateral des de fa setmanes amb tot a favor perquè acabem veient un tancament per sobre dels 158,90 dòlars. Aquesta seria el senyal que ens confirmaria el començament d'un nou impuls alcista que podria acabar catapultant la cotització de la companyia fins al nivell dels 170 dòlars.

Atents al començament immediat d'un nou impuls alcista en FISERV que sembla que ha confirmat la formació d'un retrocés temporal al nivell dels 130 dòlars. Les perspectives tècniques per a les properes jornades no poden ser millors, ja que es troba cotitzant en pujada lliure sense cap resistència al seu camí. És molt probable que la companyia acabi arribant als 150 dòlars durant les pròximes setmanes.

Fortes pujades del 3,68% en els títols de Tesla que continua amb els guanys del curt termini després de confirmar la superació de la resistència dels 326 dòlars. La companyia aconsegueix recuperar la mitjana de 200 sessions i sembla molt probable que acabem veient-hi un atac al nivell dels 390 dòlars, màxims històrics.

contador