El Nasdaq segueix sense dibuixar nous màxims històrics tot i que manté un impecable aspecte tècnic.

Seguim molt pendents del comportament tècnic de Tesla. Fa uns dies vèiem com atacava els màxims històrics al qual ha reaccionat amb lleus descensos. Aquesta consolidació entra dins del normal i el més habitual és que vegem l'aparició, en qualsevol moment, d'un senyal de fortalesa que ens faci pensar en una continuació de les pujades. Un tancament per sobre dels 390 dòlars seria el senyal que ens faria pensar en una continuació de les pujades fins al nivell dels 420 dòlars.

Atenció, perquè Bank of America torna a cotitzar al voltant de nivells importants de resistència. El valor ha aconseguit aferrar-se al voltant de la mitjana de 200 sessions i sembla que mostra indicis perquè puguem acabar veient un atac al nivell dels 25,65 dòlars. La superació d'aquest nivell d'oferta seria clau perquè acabem veient el començament d'un nou impuls alcista que pogués portar la companyia fins al nivell dels 30 dòlars.

Aquest passat dimecres vam acabar veient uns guanys de l’1,99% en CSX que confirma la superació de la resistència dels 52 euros que és un senyal de fortalesa que ens fa pensar en una continuació de les pujades durant les properes sessions. El més normal és que acabem veient un repunt amb l'objectiu de cobrir el buit baixista que va deixar als 54,64 dòlars. A mitjà i llarg termini la resistència clau es troba als 55,47 dòlars. Estarem molt pendents d'un tancament per sobre d'aquest nivell de preus, ja que ens confirmaria una extensió de les pujades a mitjà i llarg termini.

contador