cbwallstreet2

El més normal és que el selectiu espanyol busqui suport en els voltants dels 9.200 punts

Atents a les pujades d'aquest dijous a Tubacex que confirma el gir als voltants de la mitjana de 200 sessions el que ens fa estar molt pendents de la superació de la resistència dels 3,60 euros. Un tancament per sobre d'aquest nivell de preus ens faria penar en el final de la consolidació lateral i en el començament d'un nou impuls alcista que ens faci pensar en una extensió de les pujades. Sens dubte que és un valor a tenir molt en compte en les properes jornades.

Deja que te aconsejemos en tus inversiones. Prueba Trader Watch gratuitamente 15 días. En el último año acumulamos una revalorización del 286,30%.

Quabit porta diversos mesos consolidant nivells a l'espera de l'aparició d'un senyal de fortalesa que ens faci pensar en un canvi de tendència. La resistència clau que vigilarem es troba en els 2,18 euros. Un tancament per sobre d'aquest nivell de preus seria el senyal que ens faria posicionar-nos en la companyia.

Siemens Gamesa ofereix un magnífic aspecte tècnic després d'aconseguir superar, aquesta mateixa setmana, la resistència dels 13,37 euros. Després de diversos mesos de moviment lateral la companyia ha aconseguit superar la mitjana de 200 sessions pel que és molt probable que acabem veient una extensió dels guanys fins al nivell dels 15 euros.

Cie Automotive es troba consolidant la ruptura de la resistència dels 28,28 euros. El seu aspecte tècnic és immillorable i el més normal és que acabem veient una extensió de les pujades fins al nivell dels 30 euros. Els bons nivells d'acumulació donen consistència a la seva tendència alcista actual.

NH Hoteles segueix sent un dels valors que seguim molt d'a prop i on és molt probable que acabem veient un senyal de fortalesa que ens faci pensar en una continuació de les pujades. El valor es troba donant forma a un throw back als 6,34 euros i sembla molt probable que acabem veient un senyal de fortalesa que ens faci pensar en el començament d'un nou impuls alcista. L'objectiu de pujada ho podríem situar tranquil·lament en els 7 euros.

contador