El normal és que per aquests preus tornem a veure la tornada de les compres al selectiu espanyol.

Siemens Gamesa es manté cotitzant al voltant dels màxims anuals a l'espera de l'aparició d'un senyal de fortalesa que ens faci pensar en una continuació de les pujades fins al nivell dels 16 euros. Estarem molt pendents d'un tancament per sobre dels 14,53 euros, cosa que ens confirmaria una extensió de la tendència alcista a curt termini.

Fortes caigudes les que vam poder aquest passat dimecres en Repsol. No obstant això, la companyia podria estar donant forma a un descens temporal al nivell dels 16 euros per la qual cosa sembla molt probable que acabem veient una extensió de les pujades per a les properes setmanes. Recordem que el valor es troba cotitzant en pujada lliure sense cap resistència al seu camí.

Aquest dijous seguim molt pendents de l'evolució tècnica de Gestamp després d'aconseguir superar, aquesta mateixa setmana, la resistència dels 6,96 euros. El valor posa fi a un moviment lateral i si es fica en pujada lliure, és molt probable que acabem veient el començament d'un nou impuls alcista que porti la seva cotització fins al nivell dels 7,50 euros.

IAG és un dels valors que cal tenir en compte. La companyia segueix donant forma a una bandera, figura tècnica amb unes fortes implicacions alcistes. Per confirmar el final d’aquest moviment i el començament d'un nou impuls alcista, hauríem d'esperar un tancament per sobre dels 8,08 euros, màxims anuals. Si al final aconsegueix superar aquest nivell de preus, és molt probable que puguem veure un atac al nivell dels 8,80 euros.

Telepizza és un valor que tenim molt en compte després d'aconseguir superar la resistència dels 5,88 euros. La consolidació lateral de les últimes sessions ens fa estar molt pendents de l'aparició d'un senyal de fortalesa que ens faci pensar en una extensió de les pujades que tranquil·lament es podria estendre fins al nivell dels 6,50 euros.

contador