No descartem uns descensos fins al nivell dels 9.200 punts

Magnífica figura la que vam poder veure, aquest passat dimecres, a Ebro Foods que va aconseguir superar la resistència dels 20,95 euros després de molts mesos de moviment lateral. El seu aspecte tècnic per a les properes jornades és immillorable i sembla altament probable que acabem veient un atac al nivell dels 23 euros.

Deja que te aconsejemos en tus inversiones. Prueba Trader Watch gratuitamente 15 días. En el último año acumulamos una revalorización del 286,30%.

Siemens Gamesa aconsegueix perforar la resistència dels 13,37 euros després de diversos mesos de moviment lateral. La companyia aconsegueix pujar-se per sobre de la mitjana de 200 sessions i sembla molt probable que acabem veient una continuació de les pujades fins al nivell dels 15,49 euros el que suposaria una revaloració del 14% des dels preus actuals.

Nh Hoteles ofereix un dels millors aspectes tècnics del mercat espanyol. La companyia ha superat uns important nivells d'oferta en les últimes setmanes i sembla molt probable que acabem veient una extensió dels guanys fins al nivell dels 7 euros en les properes setmanes.

Atents que Cellnex ja ha cobert el gap alcista que es deixés el passat dia 6 d'aquest mes i és molt probable que acabem veient l'aparició d'un senyal de fortalesa que ens faci pensar en una continuació de les pujades. Un tancament per sobre dels 22 euros seria el senyal que ens faria pensar en una continuació de les pujades fins al nivell dels 23,29 euros, màxims anuals.

Seguim molt a prop l'evolució tècnica dels títols d'Airbus ja que és molt probable que acabem veient un senyal de fortalesa que ens faci pensar en una continuació de les pujades. Des de fa unes setmanes que la companyia es troba consolidant nivells després d'aconseguir superar el nivell dels 93,58 euros. Un tancament per sobre dels 98,55 euros seria el senyal que estaríem esperant per posicionar-nos en la companyia.

contador