Atenció, perquè podríem estar davant del final de la correcció dels últims mesos.

Zardoya Otis segueix sent un dels valors que seguim molt a prop i en què és molt probable que acabem veient un senyal de fortalesa que ens faci pensar en una continuació de les pujades. Per això, no obstant, hauríem d'esperar un tancament per sobre dels 9,29 euros, màxims anuals. La superació d'aquest nivell d'oferta seria el senyal que ens faria pensar en una extensió de la tendència alcista principal fins al nivell dels 10 euros.

Repsol segueix sent un dels valors que tenim al punt de mira. La companyia es troba donant forma a un descens temporal al nivell dels 14,50 euros i sembla que, en qualsevol moment, podríem acabar veient un senyal de fortalesa que ens faci pensar en una presa de posicions.

Immillorable aspecte tècnic el que podem apreciar en Amadeus que ha aconseguit superar, divendres passat, la resistència clau dels 55,64 euros. La companyia s’està movent en pujada lliure i sembla molt probable que acabem veient una continuació de les pujades fins al nivell dels 60 euros.

Tornem a centrar la nostra atenció en els títols d’Elecnor que s'acosta a la resistència clau dels 12,50 euros. Estarem molt atents a un tancament per sobre d'aquest nivell de preus, ja que es confirmaria el final del moviment lateral en el qual s’està movent durant els últims tres mesos i mig. Si aconseguís definir-se a l'alça, situaríem el primer objectiu de pujada als 13,50 euros.

Es manté el moviment lateral en ArcelorMittal que lluita per confirmar la recuperació de la mitjana de 200 sessions. Estarem molt pendents d'un tancament per sobre dels 23,40 euros, cosa que ens faria pensar en una continuació de les pujades fins al nivell dels 26 euros, preus molt propers als màxims anuals.

contador