Si aconsegueix superar aquest nivell de preus, podríem acabar veient un repunt fins al nivell dels 10.000 punts.

Ence segueix sent un dels valors que no perdem de vista durant les properes sessions. La companyia sembla que ha aconseguit aferrar-se al voltant del suport dels 5 euros i busca confirmar la continuació de les pujades per la qual cosa hauria de superar la resistència dels 5,35 euros. Cal recordar que a mitjà i llarg termini la tendència és clarament alcista.

Sacyr es manté cotitzant en una banda lateral a l'espera de l'aparició d'un senyal de fortalesa que ens confirmi el final del moviment lateral en el qual s’està movent des de fa un mes i mig. La resistència clau es troba als 2,72 euros. Un tancament per sobre d'aquest nivell d'oferta ens faria pensar en una extensió dels guanys fins al nivell dels 3 euros.

Seguim molt pendents de l'evolució de Bankinter, ja que podria estar a punt de confirmar la formació d'un retrocés temporal al nivell dels 8,60 euros. Atents a l'aparició d'un senyal de fortalesa que ens mostri el començament d'un nou impuls alcista. La resistència clau es troba als 9,17 euros. Un tancament per sobre d'aquests preus seria el senyal que estaríem esperant.

Solaria ofereix un immillorable aspecte tècnic després de veure com, aquest dimecres, aconseguia perforar la resistència dels 2,52 euros. Això és un senyal de fortalesa molt important que ens fa pensar en el final del moviment lateral i en el començament d'un nou important impuls alcista que podria acabar conduint la cotització del valor fins al nivell dels 3 euros

Fortes pujades de més del 3,08%, aquest dijous, en OHL que aconsegueix superar la resistència del curt termini que presentava als 4,93 euros. El valor torna a moure a la banda lateral dels últims quatre mesos i torna a ser un valor que no hauríem de perdre de vista a l'espera de l'aparició d'un senyal de fortalesa que ens faci pensar en una presa de posicions. Estarem molt pendents d'un tancament per sobre dels 5,45 euros, ja que seria el senyal que ens faria posicionar-nos en la companyia.

contador