El més normal és que acabem veient un atac al nivell dels 10.600 punts.

Atenció, perquè NH Hotels confirma el final del suport al nivell dels 5,80 euros en perforar la resistència dels 6,25 euros. El seu aspecte tècnic és molt bo i el més normal és que acabem veient el començament d'un nou i important impuls alcista que porti en un tres i no res la seva cotització fins al nivell dels 7 euros.

Seguim molt pendents de l'evolució d'Ence que continua amb la consolidació lateral dels últims dos mesos a l'espera de l'aparició d'un senyal alcista que ens confirmi el començament d'un nou impuls alcista. La resistència clau que no perdrem de vista es troba als 5,84 euros. Atents a un tancament per sobre d'aquest nivell d'oferta, ja que seria el senyal que ens faria pensar en el començament d'un nou impuls alcista que pugui portar tranquil·lament la seva cotització fins al nivell dels 6,30 euros.

Atents que el Santander ja s'acosta a la resistència dels 5,90 euros, preus clau per a la seva evolució a mitjà i llarg termini. Si aconsegueix perforar aquest nivell de preus, el més normal és que acabem veient un atac al nivell dels 6,137 euros, màxims de l'any passat. Ull que podríem estar davant del final de la consolidació lateral dels últims vuit mesos.

Zardoya Otis fa més dos mesos que està cotitzant en una banda lateral just al voltant d'una tendència alcista principal. A curt termini estarem molt pendents d'un tancament per sobre dels 9,43 euros, ja que ens confirmaria el començament d'un nou impuls alcista. No la perdem de vista.

Bankia va aconseguir superar, aquest dijous, la resistència dels 4,22 euros en acabar amb uns guanys del 2,62%. El banc recupera la mitjana de 200 sessions i és molt possible que acabem veient una continuació de les pujades fins al nivell dels 4,60 euros, preus molt propers als màxims de l'any passat.

contador