Per baix, el suport clau es troba als 9.922 punts.

Repsol ha confirmat el final de la correcció del curt termini. El valor confirma la formació d'un retrocés temporal als 14,80 euros i és molt probable que vegem un atac als màxims anuals situats als 15,70 euros. Un tancament per sobre d'aquest nivell de preus ens faria pensar en una continuació de les pujades fins al nivell dels 16,20 euros.

Viscofan es manté cotitzant al voltant de la mitjana de 200 sessions a l'espera de l'aparició d'un senyal de fortalesa que ens confirma el començament d'un nou impuls alcista. La resistència es troba als 52,90 euros. Un tancament per sobre d'aquest nivell de preus ens faria pensar en una continuació de les pujades fins al nivell dels 55,30 euros. És un valor que cal seguir molt a prop durant les pròximes jornades.

Amadeus segueix demostrant una fortalesa increïble en la seva sèrie diària de preus en aconseguir tancar, ahir, dijous, en els seus màxims històrics. Això deixa la seva cotització sense cap resistència al seu camí, cosa que sens dubte ens convida a pensar en una continuació dels guanys. Per a les properes jornades és molt probable que acabem veient un atac als 59 euros.

Abertis continua mostrant una impecable tendència alcista en aconseguir acabar, ahir, dijous, per sobre de la resistència dels 17,38 euros. La companyia es troba cotitzant en pujada lliure amb tot disposat perquè acabem veient una continuació de les pujades fins, almenys, el nivell dels 18 euros

Seguim molt pendents de Zardoya Otis que porta més d'un mes cotitzant en una banda laterals just al voltant dels màxims anuals. Estarem molt pendents d'un tancament per sobre dels 9,29 euros, ja que seria el senyal que ens confirmaria el començament d'un nou impuls alcista i una extensió dels guanys fins al nivell dels 10 euros.

contador