L'objectiu de pujada del selectiu espanyol el podríem situar als 10.291 punts.

Atenció, perquè Ence s'acosta a la resistència clau dels 7,43 euros, màxims històrics assolits fa tan sols unes sessions. La companyia es troba a punt de confirmar el final de la correcció del curt termini per la qual cosa estarem molt pendents del començament d'un important impuls alcista que ens faci pensar en una continuació de les pujades fins al nivell dels 8 euros.

Es manté el moviment lateral de l'últim mes en IAG. La companyia es troba donant forma a un descens temporal al nivell dels 7,60 euros. Cal estar atents a un tancament per sobre dels 8,08 euros, ja que ens faria pensar en el començament d'un nou impuls alcista que podria portar tranquil·lament la seva cotització fins al nivell dels 9 euros.

Bon senyal en BME que aconsegueix tancar per sobre de la resistència dels 29,88 euros. El valor posa fi al moviment lateral actual i sembla molt probable que acabem veient una extensió de la seva tendència alcista principal fins al nivell dels 31 euros.

Seguim molt pendents de l'evolució tècnica de MásMóvil que s'aconseguia realitzar, la passada setmana, un molt bon senyal en perforar la resistència dels 121,6 euros. Atenció, perquè l'aparició d'un senyal de fortalesa ens faria pensar en el començament d'un nou impuls alcista i en una presa de posicions.

Bon comportament en Ebro Foods que es troba atacant els màxims dibuixats fa unes sessions als 21,48 euros. El valor es fica en pujada lliure i confirma la formació d'un retrocés temporal al nivell dels 20,8 euros. Per a les properes jornades el més normal és que acabem veient una extensió de les pujades fins al nivell dels 23 euros.

contador