Per veure una millora en el selectiu espanyol, hauríem d'esperar que aconseguís superar la resistència dels 9.937 punts.

Tubacex continua sent un dels valors que no hauríem de perdre de vista durant les properes sessions. La companyia fa diversos mesos que s’està movent en una banda lateral i sembla molt probable que acabem veient un atac al nivell dels 3,63 euros. Un tancament per sobre d'aquest nivell d'oferta seria el senyal que ens faria pensar en una presa de posicions.

Atenció, perquè IAG es troba perforant la resistència dels 7,09 euros, cosa que ens confirma un rebot a la mitjana de 200 sessions. El valor sembla que vol mantenir la tendència alcista principal per la qual cosa sembla molt probable que acabem veient un atac al nivell dels 7,68 euros, màxims anuals.

Bona figura la que vam poder veure, aquest dimarts, en NH Hotels que aconsegueix dir adéu al moviment lateral dels últims mesos. Les perspectives tècniques són immillorables i tot sembla indicar-nos que podríem acabar veient una continuació de les pujades fins al nivell dels 7 euros.

Ebro Foods és un dels valors que no perdrem de vista i en què és molt probable que acabem veient un senyal de fortalesa que ens faci pensar en el final del moviment lateral en el qual s'està movent el valor des de fa mesos. Estarem molt pendents d'un tancament per sobre dels 20,95 euros, ja que podria ser el senyal que ens confirmi la continuació dels guanys fins al nivell dels 23 euros.

Ence podria consolidar nivells després de la ruptura, aquest dilluns, de la resistència clau dels 5,84 euros. Les seves perspectives tècniques són immillorables i és molt probable que acabem veient un nou senyal de fortalesa que ens faci pensar en una extensió dels guanys fins al nivell dels 6,50 euros.

contador