Per veure un senyal de fortalesa en el selectiu espanyol hauríem d'esperar que superi el nivell dels 9.937 punts.

Fluidra és un valor que no perdrem de vista durant les properes sessions, ja que les pujades de les últimes jornades han deixat la seva cotització al voltant de la resistència dels 12,38 euros. Atents a un tancament per sobre d'aquest nivell de preus, ja que és molt probable que acabem veient el començament d'un nou impuls alcista que podria acabar portant la seva cotització fins al nivell dels 14 euros.

Atents a l'evolució tècnica de Meliá Hotels després de veure com la passada setmana aconseguia superar la resistència dels 12,03 euros. El seu aspecte tècnic és molt bo i tot sembla indicar-nos que podríem acabar veient la formació d'una banderola, cosa que ens podria fer pensar en una continuació de les pujades fins almenys el nivell dels 13,50 euros.

Ence és un altre dels valors que no perdrem de vista durant les properes sessions. Després d'aconseguir subjectar-se a prop dels 4,80 euros la companyia s'acosta a la resistència dels 5,80 euros, preus que no perdrem de vista. Un tancament per sobre d'aquest nivell de preus seria el senyal que ens faria pensar en la continuació de la tendència alcista principal.

Nou senyal de fortalesa en Solaria que va acabar dimarts amb unes pujades del 4,64%. El valor va aconseguir tancar la sessió per sobre dels 3 euros, cosa que és una demostració de fortalesa que ens fa pensar en una continuació de les pujades fins al nivell dels 3,30 euros. No veurem ni el més mínim senyal de debilitat mentre cotitzi per sobre dels mínims de divendres passat que va dibuixar als 2,70 euros.

Fortes pujades, aquest passat dimarts, en Europac que aconsegueix atacar la resistència clau dels 12,80 euros. Després de dos mesos de moviment lateral sembla molt probable que acabem veient el començament d'un nou impuls alcista. Per a les properes jornades sembla molt probable que acabem veient un atac al nivell dels 14 euros.

contador