No obstant això necessita confirmar el rebot que li pugui portar fins al nivell dels 10.600 punts.

Ence va acabar dimarts amb pujades de l’1,18% i va superar la resistència dels 3,85 euros. Aquesta figura és molt bona ja que aconsegueix definir-se a l'alça després de dos mesos i mig de moviment lateral. El més normal és que acabem veient l'inici d'un nou impuls alcista que ens faci pensar en un atac al nivell dels 4,20 euros.

Seguim molt pendents de l'evolució tècnica d'Europac que s'està movent en una banda lateral a l'espera de l'aparició d'un senyal de fortalesa que ens confirmi el final del moviment de consolidació actual i la continuació de la tendència alcista principal. El nivell clau que hauria de superar es troba als 7,71 euros.

Abertis començava la setmana superant la resistència dels 17,06 euros cosa que li permet cotitzar en pujada lliure sense cap resistència al seu camí. Pel que fa a les properes jornades, el més normal és que acabem veient una continuació de les pujades fins al nivell dels 19 euros.

ArcelorMittal fa dos mesos que està cotitzant en una banda lateral just per sobre de la mitjana de 200 sessions i és probable que acabem veient l'aparició d'un senyal de fortalesa que ens faci pensar en una presa de posicions. El nivell d'oferta que hauria de superar es troba als 23,40 euros. És un valor que cal tenir molt en compte durant les properes sessions.

Repsol segueix donant mostres de fortalesa en aconseguir superar la resistència dels 14,68 euros. Després de recolzar-se al voltant dels 14,50 euros, el seu aspecte tècnic per a les properes sessions és molt bo i és que el més normal és que acabem veient una continuació de les pujades fins al nivell dels 16 euros. És un valor que cal tenir molt en compte.

contador